Της έκοψε τον λαιμό, την τεμάχισε και την πέρασε από μηχανή του κιμά

Στο εδώλιο ο συζυγοκτόνος που σόκαρε την Τουρκία

Στις αίθουσες του δικαστηρίου ξαναζωντάνεψε σήμερα η άγρια δολοφονία που συγκλόνισε τον περασμένο Νοέμβριο την Τουρκία, λόγω της πρωτοφανούς αγριότητάς της.

Θύμα μία 34χρονη μάνα ενός παιδιού, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του συζύγου της.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η Τζεμιλέ Ερτούρκογλου, βρισκόταν σε διάσταση με τον Μουσταφά Ερτούρκογλου.

Ο ίδιος υποψιαζόμενος ότι τον είχε απατήσει, την κάλεσε στο σπίτι του με την ευκαιρία της επετείου τους, με την πρόφαση ότι θα της προσέφερε ένα δώρο.

Αντ΄αυτού της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την πέρασε από μηχανή του κιμά. Ένα μέρος του πτώματος το έριξε στα σκουπίδια και άλλο το έθαψε στο κοιμητήριο της πόλης, όπως είπε.

Στο άκουσμα των αποκρουστικών λεπτομερειών της άγριας δολοφονίας τις οποίες ο κατηγορούμενος περιέγραφε με απόλυτη ψυχραιμία, το δικαστήριο «πάγωσε». Ο πρόεδρος της έδρας δήλωσε μάλιστα «ενοχλημένος» από τα όσα άκουσε, με την αδερφή της άτυχης γυναίκας να ζητά την επιβολή της πιο βαριάς ποινής στον δράστη.

Φίλη της Τζεμιλέ κατέθεσε ότι η 34χρονη τραπεζική υπάλληλος ήθελε να χωρίσει επειδή ο σύζυγός της ασκούσε βία εναντίον της, αλλά και λόγω χρεών. Στη δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών.

Πηγή: star.gr - ΚΥΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ