Πολιτισμός | 19.06.17 08:28
8η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Ηράκλειο

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σήμερα, από τις 8 ως τις 10 το βράδυ στον πεζόδρομο Μεραμβέλλου, η αρχή θα γίνει με τη ρεμπέτικη τετράδα

Το Ηράκλειο υποδέχεται από σήμερα ως τις 21 Ιουνίου για όγδοη συνεχή χρονιά την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, ταυτόχρονα με δεκάδες ελληνικές και εκατοντάδες ευρωπαϊκές πόλεις. Για φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες και μουσικά δρώμενα σε κεντρικά σημεία της πόλης και όχι μόνο.

Σήμερα, από τις 8 ως τις 10 το βράδυ στον πεζόδρομο Μεραμβέλλου, η αρχή θα γίνει με τη ρεμπέτικη τετράδα, που την αποτελούν οι Άκης Πιτσιάνης, Στέλιος Ζερβός, Θοδωρής Ματαλλιωτάκης, Μήτσος Καστορας.

Αύριο, Τρίτη 20 Ιουνίου, από τις 8 ως τις 9 το βράδυ στο ίδιο σημείο τη σκυτάλη παίρνει το Φωνητικό Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής “Τσουγκράνες” . Θα ακολουθήσουν, ως τις 11 τη νύχτα, οι DJ set από DJ Tzinas, Ροβύθι crew & friends.

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Ιουνίου στο πάρκο Ιδομενέως (πεζόδρομος Αρετούσας), το πρόγραμμα έχει ως εξής, στις 7.30 με 8.30 το βράδυ ξεκινούν οι Μαρία Κοπανάκη / Maria Kopanaki & Φωτεινή Τσακνάκη (έντεχνο), ακολουθούν ως τις 9.45 το βράδυ οι Radiotherapymusic Nikos Xynos (πειραματική μουσική) και ως τις 11 τη νύχτα είναι οι Balothizer (κρητική ροκ, London, UK).

Την ίδια μέρα, στο δημοτικό πάρκο «Παναγιωτάκη», Επισκοπή, από τις 6 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ θα γίνει Έκθεση Μουσικών Οργάνων και στις 8.30 το βράδυ ακολουθούν Μουσικά Σύνολα, Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου. 

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα