Είδα Άκουσα | 11.01.17 13:20
"Ψάχνω μάρτυρα που με είδε να κάνω σκι!"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Διαψεύδει ο Παπαγεωργόπουλος πως ήταν στο Καϊμακτσαλάν - Αν βρεθεί έστω ένας μάρτυρας που με είδε, να μάθω, γράφει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Διαψεύδει ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος πως πέρασε το τριήμερο των Θεοφανίων κάνοντας σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα.

Η «είδηση» κατέκλυσε το διαδίκτυο και έλεγε ότι ο πρώην δήμαρχος «σύχναζε σε ταβέρνα του χωριού Άγιος Αθανάσιος και πάντοτε "χτυπούσε" ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».

Μέσω του προφίλ του στο facebook, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα και υπόσχεται να μάθει σκι εάν βρεθεί έστω και ένας μάρτυρας που να τον είδε στις πίστες του Καϊμακτσαλάν.

Ολόκληρη η απάντηση Παπαγεωργόπουλου στο facebook:

"Ψάχνω μάρτυρα που με είδε να κάνω σκι!"

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Παπαγεωργόπουλος που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για κακοδιαχείριση στον δήμο Θεσσαλονίκης, είχε αποφυλακιστεί πρόωρα ως καρδιοπαθής.

Πηγή

thestival.gr​
Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα