Πολίτες | 12.01.18 13:23
Τιμημένη ελληνική γραφειοκρατεία ...

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

" Γιατί για να αποζημιωθείς σαν ασθενής πρέπει ή να πάθεις ατύχημα ή να πεθάνεις."

Αγαπητό Cretalive, 

15 μέρες τώρα έχω κάνει εγχείρηση συνδέσμων. Χιαστούς,μηνίσκο δηλαδή μια βασική άρθρωση για τον άνθρωπο για να μπορεί να δουλέψει,όταν δε η εργασία του είναι πολύ περπάτημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Για την αναρρωτική άδεια όμως αποζημιώνεσαι με την ευχή όλων να γίνεις καλά. Γιατί για να αποζημιωθείς σαν ασθενής πρέπει ή να πάθεις ατύχημα ή να πεθάνεις. Αν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα δηλαδή στη ζωή σου,κακό δικό σου. Γιατί άκουσα κ ότι αν καείς στο σπίτι πάλι κακό δικό σου είναι. Αυτή είναι η διαφορά μας με τα αλλά κράτη. Προσφέρουν περίθαλψη ότι κ να γίνει.

Γι ´αυτό λοιπόν κι εγώ συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μην ασφαλίζονται κ να ζητάνε μόνο έξτρα λεφτά από τους εργοδότες τους ώστε να τους μένει ένα φράγκο στην άκρη για μια άτυχη στιγμή. Να μπορούν δηλαδή να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα τους.

Το ότι πληρώνουμε εισφορές,μάλλον,είναι για να μπορούν να πληρώνουν τον κάθε υπάλληλο στο δημόσιο κ να παίρνουν κ καμία μίζα..Αυτοί είμαστε κ καλά να πάθουμε.Προτρέπω λοιπόν όλον τον ελληνικό λαό να μην ασφαλίζεται γιατί δεν υπάρχει νόημα.Μόνο σε ρευστό,που θα μπορεί κάποια άτυχη στιγμή (Θεέ μου φύλαγε) να κάνει τη δουλειά του. Αυτά κ αλλά λυπηρά...

Με λύπη προς την ελληνική περίθαλψη,
Ασφαλισμένος του ελληνικού κράτους..

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα