Ναύπλιο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος ψυχολόγος που αγνοούνταν – Δύο συλλήψεις
Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 59χρονου ψυχολόγου
Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 59χρονου ψυχολόγου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην Αργολίδα, καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή στα Χιντέικα της Κάντιας, στον Δήμο Ναυπλιέων.
Σύμφωνα με το argolida24, η σορός του άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε σημείο αρκετά μακριά από την περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες το όχημά του.
Ο εντοπισμός έγινε έπειτα από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου, οι οποίοι επιχειρούσαν να εντοπίσουν τον 59χρονο από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή του.
Η σορός μεταφέρθηκε για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου, καθώς και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν προχωρήσει δύο συλλήψεις αλλοδαπών, ινδικής καταγωγής, ενώ η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η οικογένεια και οι οικείοι του 59χρονου ενημερώθηκαν για τη δυσάρεστη είδηση έπειτα από ημέρες αγωνίας, ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.
- Πυρκαγιές: Μπαράζ συλλήψεων σε πέντε ημέρες και πρόστιμα άνω των 70.000 ευρώ
- Λάκης Χαλκιάς: Ο άνθρωπος που υπηρέτησε το ελληνικό τραγούδι – Η στροφή στα λαϊκά και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα
- Εικόνες καταστροφής στο Πόρτο Γερμενό μετά το πέρασμα της πυρκαγιάς




