Επικοινωνία

Η είδηση μπορεί να είσαι...εσύ, μπορεί να είναι δίπλα σου! Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE. Mπες στο δίκτυο και στείλε την είδηση Γίνε αυτόματα μέρος της παρέας μας, η φωνή,το μάτι και το αυτί του CRETALIVE! Απο το χωριό,την πόλη η την περιοχή σου,στείλε μας ό,τι πιστεύεις πως ενδιαφέρει, αυτούς που μας παρακολουθούν και μπορούν να μοιραστούν αυτό που εσύ ξέρεις...Γιατί η Κρήτη είναι παντού!

Στείλτε μας λοιπόν ό,τι νομίζετε ότι θα ήταν ενδιαφέρον στο email ([email protected]) ή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Το Cretalive επίσης παρουσιάζει καθημερινά αδημοσίευτες ή σπάνιες φωτογραφίες - ντοκουμέντα ιστορικών προσώπων, στιγμών ή εποχών, αλλά και δικών μας ανθρώπων, από την οικογενειακή συλλογή, που εντάσσονται στο χώρο του χρόνου και του τόπου.

Για τη δική σας συμβολή, μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες με την ένδειξη "Για το Cretalive", που θα συνοδεύονται από ένα σημείωμα - επεξήγηση της φωτογραφίας. Με τον τρόπο αυτό θα τιμηθούν οι δικοί μας άνθρωποι, αλλά θα διασωθούν και τα ντοκουμέντα τους.

Μόνο ένα αρχείο.
Όριο 2 MB.
Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, txt, rtf, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, avi, mov, mp3, ogg, wav.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.