2017 ευχές για τον Κρητικό αθλητισμό

Γιάννης Χαμαλάκης
Γιάννης Χαμαλάκης

Μια ακόμα χρονιά με σημαντικά γεγονότα για τις ομάδες της Κρήτης

Tου Γιάννη Χαμαλάκη

Το 2016 μας αποχαιρέτησε πριν λίγες ώρες και τα συναισθήματα για τις Κρητικές ομάδες είναι ανάμεικτα. Για τον Κρητικό αθλητισμό γενικότερα. Χαρές - επιτυχίες αλλά και αρκετές αποτυχίες περιελάμβανε το έτος που έφυγε.

H νέα χρονιά που ξετυλίγεται μπροστά μας αποτελεί και ένα ακόμα στοίχημα για τον αθλητισμό του νησιού που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε άνοδο. Σε ομαδικό επίπεδο μπορεί οι περισσότερες ομάδες να μην βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο της χώρας όμως σε ατομικό επίπεδο νομίζω ότι η άνοδος είναι ολοφάνερη και άξια συγχαρητηρίων. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε αθλητές που στερούνται, κυρίως τα τελευταία χρόνια, τα βασικά εφόδια για τις προπονήσεις τους.

Το 2017 αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Κρητικές ομάδες σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και σε όλα τα ατομικά αθλήματα. Τα ερωτηματικά που... δημιούργησε το 2016 θα βρουν απαντήσεις μέσα στο χρόνο που ήδη διανύουμε. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σε όλους και ...2017 ευχές για το καλύτερο σε όσους εμπλέκονται λίγο έως πολύ, με τον αθλητισμό στην Κρήτη.

Καλή αθλητική - δημιουργική Χρονιά!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ