Ηλιακοί θερμοσίφωνες με την εγγύηση της Di Babbo Climatecnica

Ηλιακοί θερμοσίφωνες με την εγγύηση της Di Babbo Climatecnica

Πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και με την αξιοπιστία της εταιρείας

Το επόμενο βήμα της μας παρουσιάζει η Di Babbo Climatecnica, η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της, εδώ και δεκαετίες, με τον κλιματισμό, τον αερισμό και τη θέρμανση στο Ηράκλειο. Με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στο περιβάλλον, η Di Babbo Climatecnica διαθέτει πλέον στην αγορά  ηλιακούς θερμοσίφωνες με το δικό της brand name, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τα αιτήματα των πελατών της. 

Ποια είναι όμως τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν τους ηλιακούς θερμοσίφωνες Di Babbo Climatecnica την ιδανικότερη επιλογή; Καταρχήν η εγγύηση του ονόματος της εταιρείας, αυτής καθαυτής, αλλά και η υψηλή ποιότητα των νέων προϊόντων που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Όλοι όσοι αποκτούν έναν ηλιακό θερμοσίφωνα Di Babbo Climatecnica συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονομούν ενέργεια προχωρώντας στην ουσία σε άμεση απόσβεση της επένδυσής τους. 

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ηλιακών θερμοσιφώνων της εταιρείας Di Babbo Climatecnica συγκαταλέγεται ο άψογος αισθητικός σχεδιασμός τους, η μεγάλη διάρκεια ζωής τους και η εύκολη τοποθέτησή τους

Όσον αφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Di Babbo Climatecnica υπήρξαν το προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της κρητικής εταιρείας και της Cosmosolar και διατίθενται σε 10 διαφορετικούς τύπους καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες νοικοκυριών αλλά και επαγγελματικών χώρων. 

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Di Babbo Climatecnina, https://www.climatecnica.gr/, και ενημερωθείτε για την πληθώρα των επιλογών αλλά και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ηλιακών θερμοσιφώνων. 

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι καθημερινή και τις Κυριακές από τις 8:00 έως τις 22:00

Ηλιακός Θερμοσίφωνας
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ