Άφησαν μόνο στο πάρκο κοριτσάκι 3 ετών!

Το δικαστήριο τους αθώωσε, ωστόσο το λόγο πλέον έχει η εισαγγελία ανηλίκων.

Άφησαν ένα 3χρονο κοριτσάκι ολομόναχο σε πάρκο με κούνιες για να φτιάξουν το …σκασμένο λάστιχο του αυτοκινήτου. Πρόκειται για μία ιστορία που έφθασε μέχρι το ακροατήριο αφού μία οδοκαθαρίστρια υποχρεώθηκε να ενημερώσει την Αστυνομία, διαπιστώνοντας ότι μία ώρα μετά ουδείς είχε επιστρέψει να πάρει το παιδί, το οποίο ήταν ατημέλητο και χωρίς παπούτσια. Μάλιστα αντί για το κουλούρι που του πρόσφερε, το κοριτσάκι προτίμησε να βάλει στο στόμα ένα χαρούπι που βρήκε στο έδαφος.

Για την υπόθεση δόθηκε εισαγγελική εντολή για τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας. Χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθισε ο πατέρας του 3χρονου κοριτσιού και δύο ακόμα νεαροί, συγγενείς μεταξύ τους, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

Και οι τρεις επέβαιναν στην κλούβα μαζί με το κοριτσάκι, το οποίο στην συνέχεια άφησαν στο παρκάκι. Ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν σκοπό να αφήσουν το παιδί αλλά έσκασε το λάστιχο και θα πήγαιναν σε συνεργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος. Αστυνομικός κατέθεσε ότι και στο παρελθόν συνέβη κάτι ανάλογο, εξέφρασε όμως την εκτίμηση ότι δεν άφησαν το παιδί σκοπίμως υπό τη μορφή της εγκατάλειψης αλλά από αμέλεια. Το δικαστήριο τους αθώωσε, ωστόσο το λόγο πλέον έχει η εισαγγελία ανηλίκων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ