Aνήλικος κατήγγειλε τους γονείς του για κακοποίηση

«Είναι στην φαντασία του» υποστηρίζουν οι γονείς

Ζευγάρι Βρετανών παραπέμπεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καθώς ο 14χρονος γιος τους κατήγγειλε ότι τον κακοποιούν σωματικά και λεκτικά.

Η οικογένεια βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές.

Το παιδί, μετά από ένα περιστατικό που περιγράφει στην κατάθεση του, βγήκε στο μπαλκόνι και έπιασε κουβέντα με άλλους ένοικους του ξενοδοχείου στους οποίους περιέγραψε κάποια πράγματα σε σχέση με την συμπεριφορά των γονιών του. Εκείνοι θορυβημένοι από τα λεγόμενα του ανήλικου πήραν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν αρμοδίως.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το παιδί κλήθηκε να δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Ανέφερε ότι είναι υιοθετημένο και ότι οι γονείς του τόσο στις διακοπές όσο και στο Λονδίνο το κακομεταχειρίζονται και μάλιστα την ημέρα εκείνη το απείλησαν ότι θα του σπάσουν το κεφάλι με σφυρί.

«Είναι στην φαντασία του» υποστηρίζουν οι γονείς. Όπως αναφέρουν ο 14χρονος είναι το τρίτο υιοθετημένο παιδί της οικογένειας (τα άλλα δύο είναι πλέον ενήλικα) και δυσκολεύεται να το διαχειριστεί γι’ αυτό και παρακολουθούν στην χώρα τους πρόγραμμα κοινωνικών λειτουργών όπως προβλέπεται.

Ισχυρίζονται ότι στην διάρκεια των διακοπών έσπασε το κινητό του και απαιτούσε να το επισκευάσουν άμεσα, ωστόσο οι ίδιοι του ξεκαθάρισαν ότι η επισκευή θα γίνει με την επιστροφή τους στην Βρετανία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ