Απολογείται ο δολοφόνος της Suzanne Eaton

Είχε συλληφθεί, παλιότερα, για εμπρησμό - Του άρεσε, είχε πει, να ακούει ... τις σειρήνες των πυροσβεστικών!

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή, ο 27χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες αποκαλύψεις για τη δράση του.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, εκτός της άτυχης βιολόγου, ο 27χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, σε δύο περιπτώσεις ο δράστης παρέσυρε με το αυτοκίνητο τις γυναίκες με σκοπό να τις ακινητοποιήσει. Αυτές έπεσαν στο έδαφος, κατάφεραν όμως να γλιτώσουν τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Η μια γυναίκα μάλιστα έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου, ως αυτό που την παρέσυρε.

Σε τρίτη επίθεση το θύμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που την έπιασε από τον λαιμό και γι’ αυτό η μαρτυρία της θεωρείται «κλειδί».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, o 27χρονος είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για εμπρησμό σε περιοχή στα Χανιά, και είχε παραδεχτεί, τότε, την πράξη του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη, είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για εμπρησμό σε περιοχή στα Χανιά, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 27χρονος είχε παραδεχτεί, τότε, την πράξη του και είχε πει στους Πυροσβέστες που τον είχαν συλλάβει ότι έβαλε τη φωτιά, γιατί του άρεσε πολύ να ακούει τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ