Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή μια γυναίκα - Τραυματισμένα δύο κοριτσάκια 3 και 5 ετών

Νεκρή μια 83χρονη μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων στο ύψος της Σκαλέτας

Μια τραγωδία που δε χωράει ανθρώπινος νους επιφύλασσε το πρωινό της Κυριακής... Το όχημα που οδηγούσε στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο μια μητέρα, έχοντας μέσα τα δύο μικρά της παιδιά, εξετράπη της πορείας του, στο ύψος της Σκαλέτας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ίσα ίσα πρόλαβε και πέρασε ένα άλλο ΙΧ με τρεις αλλοδαπούς, το οποίο το ΙΧ της μητέρας "ξύρισε" στους καθρέπτες. Δεν είχε την ίδια τύχη όμως το επόμενο όχημα, στο οποίο καρφώθηκε το αμάξι της γυναίκας.

Νεκρή ανασύρθηκε μια 83χρονη που επέβαινε στο όχημα μαζί με άλλα τρία άτομα, και καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ από το όχημα της μητέρας με τα δύο παιδιά, βαριά έχει τραυματιστεί ένα 5χρονο κοριτσάκι που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τραυματίστηκε και η 3χρονη αδελφή του, που υπέστη κάταγμα στη λεκάνη και το πόδι. Και τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ και αυτή την ώρα χειρουργείται η 5χρονη. Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το ζευγάρι που επέβαινε στις μπροστινές θέσεις του οχήματος στο οποίο επέβαινε και η 83χρονη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ