Ένα σοκαριστικό τροχαίο και η λεπτομέρεια που έσωσε μια ζωή

Τα μοιραία λάθη που στοίχισαν τη ζωή σε δύο ανθρώπους, ενώ μια ακόμα γυναίκα χαροπαλεύει

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιοτητας για το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή των Μαλίων, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι μια 41χρονη γυναίκα κι ένας 18χρονος, ενώ μια 39χρονη γυναίκα ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν αλλά και από την αξιοποίηση υλικού καμερών ασφαλείας, οι 3 από τους 4 επιβαίνοντες στο όχημα (όλοι βρετανικής υπηκοότητας) δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και μόνο ο τέταρτος, ένας 18χρονος, που έκανε τη σωστή κίνηση να φορέσει τη ζώνη του, βγήκε σώος από τα συντρίμμια.

Η παρέα φαίνεται να διασκέδαζε στην περιοχή και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο, με την 41χρονη οδηγό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Οι κάμερες δείχνουν το όχημα να κινείται στο δρόμο έξω από το ξενοδοχείο "Ίκαρος" με τη γυναίκα οδηγό και τον 18χρονο να είναι όρθιος στο ανοιχτού τύπου όχημα και να χορεύει.
Ξαφνικά το αυτοκίνητο χτυπά στο αριστερό κράσπεδο και ο νεαρός εκτοξεύεται κυριολεκτικά στο δρόμο, όπου και βρίσκει ακαριαίο θάνατο!
Οι αρχές εκτιμούν ότι εκείνη τη στιγμή πιθανότατα χτύπησε και η γυναίκα οδηγός, καθώς το όχημα φαίνεται να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα, να σκαρφαλώνει στο δεξί κράσπεδο και να καταλήγει σε χωράφι.
Η 41 ετών οδηγός εντοπίστηκε να κρέμεται νεκρή από την πόρτα του οχήματος.

Ο δεύτερος νεαρός, επίσης 18 ετών, που φέρεται να φορούσε τη ζώνη ασφαλείας ήταν αυτός που κατάφερε σοκαρισμένος να βγει στο δρόμο και να εντοπιστεί από οδηγό ταξί, που ειδοποίησε τις αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκε τραυματισμένη και μια 39χρονη γυναίκα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ