Στο αυτόφωρο ο γιατρός για τη δωροληψία

Δίωξη για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου βρέθηκε νωρίτερα ο νοσοκομειακός γιατρός που συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελία για φακελάκι.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση και θα παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο να δικαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει αναβολή.

Την ίδια ώρα και με δηλώσεις του στο Cretalive, o συνήγορος του γιατρού, Γιώργος Κοκοσάλης, ανέφερε έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από επιφανείς Ηρακλειώτες παράγοντες και αθλητικά σωματεία που εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον γιατρό, κάνοντας λόγο για ένα ηθικό πρόσωπο. Μάλιστα έχουν εκφράσει και την επιθυμία τους να καταθέσουν υπέρ του για την για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός, συνελήφθη ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική πράξη που είχε τελέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο ενώ η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ τον έχει θέσει ήδη σε αργία.

Ήδη απο χθες ο συνήγορος του γιατρού, Γιώργος Κοκοσάλης με δηλώσεις του στο cretalive έκανε κλόγο για "ύποπτη καταγγελία" επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ ανορθόδοξη η ιστορία που διηγείται ο καταγγέλλων περί της εξέλιξης του συμβάντος».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ