"Έσκισε" και φέτος τους αιθέρες το F-16

Εντυπωσιακή επίδειξη ανήμερα του Αγίου Μηνά από το μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Καράβολα, όπου στις 1.30 ακριβώς το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποίησε την φαντασμαγορική επίδειξη κάνοντας το κοινό να παραληρεί και να καταχειροκροτά τον χειριστή αεροπόρο, σμηναγό Γιώργο Παπαδάκη που βρέθηκε στο τιμόνι του μαχητικού αεροσκάφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπεύθυνος συντονισμού της εορταστικής εκδήλωσης ήταν ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης ενώ στον Καράβολα βρέθηκε και ο επισμηναγός Γιώργος Ανδρουλάκης ο οποίος ήταν ο πιλότος του μαχητικού F16 το 2014 που συμμετείχε για πρώτη φορά στον εορτασμό του Αγ. Μηνά μαζί με ομάδα ιπταμένων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στους δρόμους της πόλης έγινε λιτανεία στο ιερό λείψανο και την εικόνα του Αγίου Μηνά αφού πρώτα τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Να σημειωθεί ότι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουπλής.

Έσκισε και φέτος τους αιθέρες του Ηρακλείου το μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η αεροπορική επίδειξη,που έγινε στο πλαίσιο εορτασμού του πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Μηνά, καθήλωσε για ακόμα μια χρονιά τους Ηρακλειώτες που έσπευσαν την Δευτέρα στην Παραλιακή να παρακολουθήσουν τους εντυπωσιακούς ελιγμούς από την Ομάδα «ΖΕΥΣ».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ