Ευχαριστήριο από την οικογένεια του μακαριστού Ιερέα, Παπά Νικολή Επιτροπάκη

Για την συμπαράσταση στο πένθος

Ευχαριστήριο για την συμπαράσταση, στο πένθος από την οικογένεια του μακαριστού Ιερέα , Παπά Νικολή Επιτροπάκη Καλυβίων.

Ο μακαριστός Ιερέας , Παπάς Νικολής Επιτροπάκης Καλυβίων, Αποδήμησεν εις Κύριον, το Σάββατο 1/2/2020 σε ηλικία 95 Χρονών. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Κυριακή 02/02/2020 στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στα Καλύβια του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Η οικογένεια του ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που συμπαρασταθήκατε στο πένθος μας.

Ευχαριστίες στο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα για την επίσκεψη του στο ΠΑΓΝΗ όταν νοσηλευόταν ο μακαριστός Νικόλαος αλλά και για τον επικήδειο λόγο . Ευχαριστίες τους συλλειτουργούς κληρικούς που ήλθαν και προσευχήθηκαν στη σορό του, στα Καλύβια.

Ευχαριστεί τους εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων , τον εκπρόσωπο της περιφέρειας Κρήτης, και τον δήμο Αρχανών Αστερουσίων για το ψήφισμα και τον εκπρόσωπο δήμου Μινώα –Πεδιάδος. Ευχαριστεί συγγενείς, συγχωριανούς αλλά και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και φίλους που ήλθα από μακριά. Ευχαριστεί για τα συλλυπητήρια που σταλθήκαν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης από φίλους από όλο τον κόσμο.

Τέλος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες, στο Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ για την άψογη φροντίδα και τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο. Επίσης κατά την διάρκεια της κατ οίκον θεραπείας τον Ιατρό παθολόγο κ. Αντώνη Λιοπυράκη και το νοσηλευτή κ. Γιώργο Τεριζάκη.

Μακαριστέ Ιερέα , Παπά Νικολή Επιτροπάκη Καλυβίων.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ



Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ