Κρήτη | 23.07.19 23:21 | Ενημερώθηκε:
Ο Α. Ρουτζάκης στα "ηνία" της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης και επίσημα ο Αντώνης Ρουτζάκης​ - Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου ο Σήφης Κανακουσάκης

Νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης αναλαμβάνει μετά και τις κρίσεις στην ΕΛ. ΑΣ. ο Αντώνης Ρουτζάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου στο βαθμό του Ταξίαρχου, αναλαμβάνει την θέση που κατείχε ο νέος πλέον Επιτελάρχης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

Υπενθυμίζεται οτι ο Αντώνης Ρουτζάκης αλλά και ο Σήφης Κανακουσάκης προήχθησαν νωρίτερα στον βαθμό του υποστράτηγου με τον πρώτο τελικά να αναλαμβάνει τα ηνία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και τον δεύτερο να παραμένει στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντή.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει άρωμα Κρήτης και μάλιστα σε αρκετή δόση, καθώς εκτός από τον νέο Αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, στην θέση του υπαρχηγού του σώματος τοποθετήθηκε μετά και κρίσεις ο Ανδρέας Δασκαλάκης.

Όλες οι ειδήσεις