Οι κάμερες ασφαλείας "μίλησαν" για τους δράστες της άγριας δολοφονίας του 23χρονου Πακιστανού

Συμβόλαιο θανάτου ή πράξη εκδίκησης η άγρια δολοφονία;

Τρία άτομα έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές - σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες - ως τους δράστες που δολοφόνησαν με βάρβαρο τρόπο τον 23χρονο συμπατριώτη τους.

Πηγές σημειώνουν ότι έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους προς και από την περιοχή του εγκλήματος αλλά και προς τα πού διέφυγαν. Επιπλέον αναφέρουν ότι με την συνδρομή μελών της κοινότητας των Πακιστανών αναζητούνται σε όλη την Κρήτη, αν δεν έχουν ήδη διαφύγει εκτός ενώ έχει σταλεί σήμα σε όλα τα λιμάνια και τις Αστυνομικές Αρχές. Ειδικά ο ένας εξ αυτών είναι γνωστός στην Πακιστανική κοινότητα του νησιού.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες μετέβησαν στον Άγιο Νικόλαο μόνο και μόνο για να διαπράξουν τη δολοφονία. Ήταν συμβόλαιο θανάτου ή μέσα σε αυτούς συμμετείχε κάποιος που διψούσε για εκδίκηση και αίμα; Ο τρόπος άλλωστε δολοφονίας του 23χρονου - οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί μιλούν για πραγματική σφαγή - αποκαλύπτει απύθμενο μίσος. Υπενθυμίζεται ότι κάποιος ομοεθνής του 23χρονου είχε αναφέρει στις δημοσιογραφικές κάμερες την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα ότι το έγκλημα ίσως σχετίζεται με πράξη εκδίκησης με αφετηρία το Πακιστάν και μία άλλη δολοφονία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ