Όλα έτοιμα για την επίδειξη της ομάδας «ΖΕΥΣ» στο Ηράκλειο

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Μηνά μαχητικό F16 θα πετάξει και πάλι πάνω από την πόλη

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας, θα συμμετάσχει και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Κρήτης και αεροσκάφος F16 της 115 Πτέρυγας Μάχης των Χανίων, αναμένεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα στους χιλιάδες Ηρακλειώτες που αναμένεται και φέτος να κατακλύσουν την περιοχή του Καράβολα.

Συγκεκριμένα ένα μαχητικό αεροσκάφος F16 Block+ στις 13:30 μ.μ. πρόκειται να πετάξει στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου και συγκεκριμένα από την περιοχή των Λινοπεραμάτων έως την περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου. Υπεύθυνος συντονισμού της εορταστικής εκδήλωσης ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης.

Στο χώρο της εκδήλωσης στην περιοχή Καράβολα θα παραβρίσκεται ο επισμηναγός Γιώργος Ανδρουλάκης ο οποίος ήταν ο πιλότος του μαχητικού F16 το 2014 που συμμετείχε για πρώτη φορά στον εορτασμό του Αγ. Μηνά μαζί με ομάδα ιπταμένων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ