Παρέμβαση Κικίλια για το ραντεβού σε ασθενή στην Κρήτη το ... 2022

Ασθενής θέλησε να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση και η αρμόδια υπηρεσία δημόσιου νοσοκομείου της έκλεισε ραντεβού μετά από δύο χρόνια

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας, σύμφωνα με την οποία της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο Νοσοκομείο Χανίων μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022!

Ο κ. Κικίλιας ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της καταγγελίας της ασθενούς και της κόρης της και αμέσως ζήτησε ενημέρωση αλλά και εξηγήσεις από τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση.

Η καταγγελία έγινε από την κόρη της ασθενούς, σύμφωνα με το zarpanews.gr, η οποία ήταν και εκείνη που μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να υποβάλει τη σχετική αίτηση για λογαριασμό της μητέρας της, ώστε να υποβληθεί στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Αρχικά είχε θεωρήσει ότι το ραντεβού είχε κλειστεί για αύριο Δευτέρα, όταν όμως επέστρεψε στο σπίτι από το Νοσοκομείο διαπίστωσε με μεγάλη έκπληξη ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσηλευτικού ιδρύματος είχαν προγραμματίσει τις εξετάσεις της μητέρας της για τις 3 Φεβρουαρίου του 2022.

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Νοσοκομείο Χανίων επιβεβαίωσε ότι δεν είχε γίνει κάποιο λάθος και ότι πράγματι το ραντεβού είχε προγραμματιστεί για την επόμενη διετία.

Πηγή: zarpanews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ