Σε..."διώχνουν" από την ΔΕΗ, δεν μπορείς να φύγεις και μένεις χωρίς ρεύμα!

Ο νομικός παραλογισμός που οδηγεί μια οικογένεια με τρία παιδιά στο "σκοτάδι"!

Βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, όπως χιλιάδες άλλες οικογένειες στην Ελλάδα. Έχουν οφειλές στην ΔΕΗ και δεν είναι οι μόνοι.
Έδιναν ό,τι μπορούσαν από το υστέρημά τους προκειμένου να έχουν τουλάχιστον ηλεκτρικό ρεύμα και πλέον ενημερώνονται ότι "πρέπει να αλλάξουν πάροχο, γιατί δεν τήρησαν τους όρους του συμβολαίου τους με την επιχείρηση και αυτό διακόπτεται".
Για να αλλάξουν όμως πάροχο πρέπει να εξοφλήσουν τα όσα χρωστούν στην ΔΕΗ!
Και κάπως έτσι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!
Πρόκειται για τον παραλογισμό που ζει τις τελευταίες ημέρες μια οικογένεια Ηρακλειωτών, με τρία παιδιά.

"Είμαι σε απόγνωση" δηλώνει η κ. Ντίνα (τα πλήρη στοιχεία της είναι στη διάθεση του cretalive), η οποία προσπάθησε να ρυθμίσει της οφειλές της προς την ΔΕΗ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Αντι ρύθμισης έλαβε δύο επιστολές, η πρώτη από την ΔΕΗ, που την ενημέρωναν ότι διακόπτουν το συμβόλαιο, και η δεύτερη από τον ΔΕΔΔΗΕ με την οποία καλείται να βρει άμεσα νέο προμηθευτή ρεύματος.

Το ποσό της οφειλής κάτι λιγότερο από 3.500 ευρώ και - όπως αναφέρει η γυναίκα - είναι αδύνατο να μπορέσει να τα συγκεντρώσει.
"Τώρα ξεκίνησα να δουλεύω τετράωρο σε μια επιχείρηση και είμαι διατεθειμένη να δίνω και 100 και 150 ευρώ το μήνα" λέει η ίδια, επισημαίνοντας ωστόσο ότι όποιες προσπάθειες έκανε να βρει μια λύση με την ΔΕΗ έπεσαν στο κενό!


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ