Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Ενόψει των πρόωρων εθνικών εκλογών

Παρουσία στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο Ηράκλειο, στη μουσική σκηνή ΝΥΝ και ΑΕΙ.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Χριστόπουλος σημείωσε ότι:

"Η Κρήτη ήταν και παραμένει ένα προνομιακό πεδίο για τις προοδευτικές δυνάμεις. σκοπός μας είναι η καλύτερη οργάνωση της εκλογικής μάχης. Αυτή τη μάχη Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τη δώσει με την Προοδευτική Συμμαχία. Σήμερα που τα πολιτικά εποχικά είναι μεγάλα και επικίνδυνα, για τον απλό κόσμο, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ενεργοποιούν ταξί ακόμη περισσότερο. Αυτό μαζικοποιεί τις εκδηλώσεις μας και τους δίνει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η ανταπόκριση του κόσμου στο Ηράκλειο είναι συγκινητική. Συνάντησα φίλους που είχα να τους δω από τη δεκαετία του '80, γνώρισα πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους, με πολύ καλούς προβληματισμούς - με κάποιους συμφωνώ, με κάποιους διαφωνώ. Είμαστε ικανοί και ώριμοι να συνθέτουμε κι αυτό θα κάνουμε. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα ο χώρος του ΚΙΝΑΛ, όχι κατ' ανάγκη η σημερινή ηγεσία του, αρχίζοντας από τον απλό ψηφοφόρο του και πηγαίνοντας προς τα πάνω , θα αντιληφθεί και θα συμμετάσχει στο εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας που είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε".

Ο συντονιστής της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κλαράκης τόνισε πως:

" Το εγχείρημα που ξεκίνησε, αυτό της Προοδευτικής Συμμαχίας, δεν σταμάτησε στις ευρωεκλογές. Αντίθετα, συνέχισε και διευρύνεται. Είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού πόλου που σκοπό έχει να δώσει μία Προοδευτική διέξοδο στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες που αντιτίθενται στα σχέδια της ΝΔ και των προθύμων συνοδοιπόρων για την επαναφορά ενός νέο φιλελεύθερο μοντέλου που θα θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια του μνημονίου και της Τρόικας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή απέστειλε τις προτάσεις που έλαβε, αυτές είναι στην επιτροπή ψηφοδελτίου, διερευνώνται και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει το θέμα οριστικά και θα μπορούν να ανακοινωθούν τα ονόματα του ψηφοδελτίου στο Ηράκλειο. Οι εκπλήξεις δεν προαναγγέλλονται, πραγματοποιούνται. Οπότε, αφήστε αν υπάρχει έκπληξη να τη δείτε όταν ανακοινωθούν τα ονόματα"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ