Σφυροκόπημα… της ΕΛ.ΑΣ. στο Ασήμι

Συνεχή τα αστυνομικά μπλόκα στην περιοχή

Ασφυκτικό μαρκάρισμα δέχονται πλέον συγγενικά πρόσωπα ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται στο "πιστολίδι" στο κεντρικό δρόμο του Ασημίου. Τις τελευταίες ημέρες νιώθουν την ανάσα των αστυνομικών στο …σβέρκο τους καθώς ολόκληρη η περιοχή έχει κατακλυστεί από αστυνομικά μπλόκα.

Το στίγμα της κατάστασης που διαμορφώνεται πλέον στην περιοχή το έδωσε δημόσια ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την εγκληματικότητα. «Θα το σκεφτούν να έρθουν για καφέ στο Ασήμι….» είπε με νόημα και όσοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα του ξέρουν ότι το εννοεί και δεν είναι λόγια του αέρα για επικοινωνιακούς λόγους.

Ο ταξίαρχος φυσικά και δε θέλει να ανοίξει τα "χαρτιά" του, όμως ο σχεδιασμός έχει ήδη τεθεί σε πλήρη εφαρμογή και θα υπάρξουν εξελίξεις σε βάθος χρόνου. Μόλις την περασμένη Δεύτερα μέλος της οικογένειας δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο, ακολούθησε καταδίωξη και ο οδηγός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κακήν-κακώς το αυτοκίνητο αφού βέβαια το κλείδωσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται πλέον στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου. Με εντολή το …παρέλαβε ο γερανός.
Την Τρίτη, όμως, υπήρξε και συνέχεια του πρεσαρίσματος. Άλλο μέλος της οικογένειας προσήχθη μετά από έλεγχο στο Αστυνομικό Μέγαρο για …διαδικαστικά ζητήματα ενώ υπήρξε και δεύτερο περιστατικό αφού εντοπίστηκε έξω από σπίτι ένα όχημα 4χ4, του οποίου το ιδιοκτησιακό καθεστώς ερευνάται από τους αστυνομικούς. Και αυτό το αυτοκίνητο βρίσκεται επίσης στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Και αυτά, όσοι γνωρίζουν τι σχεδιάζεται, λένε ότι είναι απλώς τα …προεόρτια!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ