Σοκαριστικό: Νεαροί νταήδες έδερναν όλη νύχτα στο Ηράκλειο!

Επιτέθηκαν απρόκλητα σε ανύποπτους περαστικούς - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Απίστευτο θράσος επέδειξε μια παρέα νεαρών ανδρών που τη νύχτα του Σαββάτου, επιτέθηκε αναίτια αρχικά σε τρεις φοιτητές και κατόπιν σε έναν διασώστη του ΕΚΑΒ, τον οποίο μάλιστα έστειλαν στο νοσοκομείο!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, όταν τρεις άνδρες επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, χωρίς κανέναν προφανή λόγο και αφορμή σε άλλους τρεις νεαρούς φοιτητές που έκαναν αμέριμνοι τη βόλτα τους, τραυματίζοντας τους.

Στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν, ωστόσο άνδρες της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν στο σημείο όπου έλαβε χώρα το επεισόδιο κατόρθωσαν να εντοπίσουν δύο από τους νταήδες, με βάση τις μαρτυρίες των ξυλοκοπημένων νεαρών αλλά και περαστικών που υπήρξαν αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες της θρασύτατης επίθεσης, και να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Με δεδομένο, όμως, ότι τα νεαρά θύματα της επίθεσης δεν είχαν προσέλθει στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για να υποβάλλουν μηνύσεις, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους έγιναν συστάσεις.

Οι συστάσεις αυτές των αρχών, ωστόσο, όπως προέκυψε από όλα όσα επακολούθησαν δεν εισακούστηκαν. Η παρέα των νεαρών νταήδων καθώς αποχωρούσε από το Αστυνομικό Μέγαρο προκάλεσε φθορά σε ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στον Σταθμό του ΕΚΑΒ στα Δύο Αοράκια. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος και διασώστης του ΕΚΑΒ, που είδε τους νεαρούς να σπάνε τον καθρέπτη του χωρίς καμία αιτία, τους ακολούθησε προκειμένου να τους ζητήσει τον λόγο.

Τότε, δέχθηκε την οργισμένη αντίδρασή τους, καθώς ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στο πρόσωπο και το σώμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου και μετέβη.

Η περιγραφή που το θύμα της επίθεσης έδωσε για τους νεαρούς που τον ξυλοκόπησαν ανελέητα, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για τα ίδια ακριβώς άτομα που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν προσαχθεί για τον ξυλοδαρμό των νεαρών φοιτητών στην περιοχή του Αγίου Μηνά.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους νεαρούς, τους δύο εκ των οποίων, εντόπισαν τελικά και συνέλαβαν επί της οδό Μητσοτάκη στο παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου.Πρόκειται για δυο άτομα ελληνικής υπηκοότητας με τον ένα μάλιστα να έχει γνώσεις πολεμικών τεχνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από τον διασώστη που υπέβαλε μήνυση για τον ξυλοδαρμό του, μήνυση υποβλήθηκε και από ένα εκ των φοιτητών που βρέθηκαν στην...ανεξέλεγκτη "βόλτα" των νεαρών νταήδων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ