Κρήτη | 12.08.17 12:16
Στα «Βαρδινογιάννεια» η Υπουργός Τουρισμού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης στη μνήμη του Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη

Παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, οι εκδηλώσεις «Βαρδινογιάννεια 2017», που διοργανώνει ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης στη μνήμη του μεγάλου κρητικού πολιτικού και ανθρωπιστή,  Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε στο θέατρο Ερωφίλη η θεατρική παράσταση «Ο Ντελικανής», μια θεατρική διασκευή από την ομώνυμη ταινία του Μανώλη Σκουλούδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Πανταγιά. Την παράσταση παρακολούθησε η κ. Κουντουρά και πλήθος κόσμου.
 
Σε δήλωσή της η κ. Κουντουρά ανέφερε για την εκδήλωση: «Νομίζω ότι για όλους μας σημαίνουν πολλά τα «Βαρδινογιάννεια», υπό την έννοια ότι τιμούν έναν μεγάλο πολιτικό, έναν οραματιστή, έναν ευεργέτη και είναι τιμή μας να τιμούμε τους ανθρώπους οι οποίοι αξίζουν,  αυτούς που έδωσαν στις γενιές μας ένα όραμα, αξίες. Είναι τιμή και για εμένα και για την πολιτεία και νομίζω και για όλους όσοι βρίσκονται σήμερα εδώ»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Ομίλων Βρακοφόρων Κρήτης, Στέλιος Κιαγιαδάκης, είπε: «Η αποψινή εκδήλωση γίνεται όπως κάθε χρόνο στη μνήμη του μεγάλου ρεθεμνιώτη πολιτικού και ανθρωπιστή, Παύλου Βαρδινογιάννη, που είναι και ηθικός αυτουργός της ίδρυσης του συλλόγου μας και φέτος έχει κάτι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, μια σπουδαία θεατρική παράσταση. Τα παιδιά του Ομίλου Βρακοφόρων και τα παιδιά δούλεψαν ένα χρόνο, για να παρουσιάσουν αυτό που θα δείτε απόψε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ευχαριστώ τον κόσμο για τη μαζική προσέλευση παρά τις δυσκολίες να ανέβει στο κάστρο» 

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα Σάββατο, θα παρουσιαστεί ξανά η ίδια θεατρική παράσταση, στις 9.30 το βράδυ στο Θέατρο «Ερωφίλη». 

Πηγή

rethnea.gr
Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα