Στο αυτόφωρο ο... βιαστικός Δημοτικός Σύμβουλος

Είχε "θερμό" επεισόδιο με αστυνομικό - Φέρεται να οδηγούσε μηχανάκι χωρίς κράνος και μιλούσε στο κινητό

Βιαζόταν να παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηρακλείου, οδηγούσε το μηχανάκι χωρίς κράνος και μιλούσε στο κινητό, όπως του αποδίδεται από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι του έκαναν σήμα για να τον ελέγξουν σε δρόμο του κέντρου, χθες το πρωί.

Πρόκειται για δημοτικό σύμβουλο δήμου του νομού Ηρακλείου, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από πλευράς ΕΛΑΣ, ο οδηγός αντέδρασε όταν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιχείρησαν να του βεβαιώσουν τις σχετικές παραβάσεις για το κράνος και το κινητό. «Δεν ξέρεις ποιος είμαι;» φέρεται να είπε στον έναν αστυνομικό, λέγοντας του ότι βιάζεται να πάει στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Ο αστυνομικός κινήθηκε για την αφαίρεση της πινακίδας και τότε ο δημοτικός σύμβουλος φέρεται να τον χτύπησε στα χέρια για να τον αποτρέψει. Όταν στην συνέχεια επιχειρήθηκε να του περάσουν χειροπέδες, φέρεται σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, να αντιστάθηκε σθεναρά και να χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού.

Η κατάληξη ήταν να βρεθεί με χειροπέδες, να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για τις προαναφερόμενες πράξεις και να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Δευτέρα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ