Στο ΠΑΓΝΗ ο Πιτσιλής για να επισκεφτεί τους εφοριακούς που ξυλοκοπήθηκαν

"Πρόκειται για μια πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση σε βάρος υπαλλήλων των ελεγκτικών υπηρεσιών μας και θα αντιμετωπιστεί.", δήλωσε ο ίδιος.

Πρωτοφανή και άνανδρη χαρακτήρισε την επίθεση σε βάρος δύο εφοριακών της ΑΑΔΕ που ξυλοκοπήθηκαν στο Ρέθυμνο, ο διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής.

Ο ίδιος έσπευσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να επισκεφτεί τα δύο θύματα της βάρβαρης επίθεσης, μία 55χρονη κι έναν 58χρονο.

"Πρόκειται για μια πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση σε βάρος υπαλλήλων των ελεγκτικών υπηρεσιών μας και θα αντιμετωπιστεί όπως αρμόζει από το κράτος δικαίου.", τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως "τέτοιου είδους επιθέσεις δεν τους πτοούν αλλά τους οπλίζουν με περισσότερη αποφασιστικότητα και δύναμη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής."Μάλιστα εξύμνησε τον επαγγελματισμό του προσωπικού...

Υπενθυμίζεται πως οι ελεγκτές πίστωσαν παράβαση σε οδηγό φορτηγού και όταν του ζήτησαν κάποια στοιχεία εκείνος τους ξυλοκόπησε. Η 55χρονη γυναίκα μάλιστα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Πάντως μέχρι στιγμής ο οδηγός δεν έχει εντοπιστεί ενώ όπως έγινε γνωστό διέφυγε με αυτοκίνητο όχι πεζός.










Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ