Στον Εισαγγελέα οι "3" για την υπόθεση εκβίασης

Οι τρεις οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα συνοδεία τριών μηχανών και τριών υπηρεσιακών οχημάτων.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν , πριν λίγο, ο 60χρονος που εμπλέκεται στην εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση κακουργηματικής εκβίασης και οι δύο επιχειρηματίες -που είναι μεταξύ τους συγγενείς ηλικίας 30 και 74 ετών.

Οι τρεις οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα συνοδεία τριών μηχανών και τριών υπηρεσιακών οχημάτων.

Όπως έγραψε το cretalive, η υπόθεση φέρεται να έχει μεγάλο υπόβαθρο, με τις Αρχές χειρίζονται με μεγάλη μυστικότητα τις έρευνες.

Pηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 60χρονος παραμένει «σφίγγα», αρνούμενος να συνεργαστεί με τις Αρχές και να πει το παραμικρό. Πτυχές της υπό διερεύνησης υπόθεσης έχουν γίνει γνωστές στο cretalive ωστόσο στην φάση αυτή κρίνεται σκόπιμο να μην δημοσιοποιηθούν.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από αστυνομικούς κύκλους, οι δυο επιχειρηματίες βρίσκονται σε σφοδρή δικαστική αντιδικία με 64χρονο επιχειρηματία και με βάση την ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να ανέθεσαν στον 60χρονο ποινικό να κατέβει από την Αθήνα στην Κρήτη για να ... "προσεγγίσει" τον 64χρονο επιχειρηματία, κοινώς να τον εκβιάσει. Ο τελευταίος ήταν που έκανε την καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Ο 60χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου σε χώρο πάρκινγκ. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που αποτυπώνουν τις κινήσεις του στο Ηράκλειο, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει πει το παραμικρό και ήδη από πλευράς συνηγόρων υπεράσπισης αμφισβητείται το περιεχόμενο της καταγγελίας περί εκβίασης.




Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ