Στον Μυλοπόταμο ο Αλέξης Τσίπρας - Τι είπε για το "χρέος της Πολιτείας" προς την Κρήτη

Δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Κρήτη


Σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πέραμα Μυλοποτάμου μίλησε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη στο πλαίσιο - όπως ανακοινώθηκε - του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.


Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην Κρήτη επί της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές στα μεγάλα έργα και ιδιαίτερα στον ΒΟΑΚ.
"Η Κρήτη τα τελευταία 4,5 χρόνια διπλασίασε την απορροφητικότητα της σε σχέση με το διάστημα 2010-14, κι αυτό μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Βάλανε την Κρήτη στον ενεργειακό χάρτη, προχωρήσαμε την ηλεκτρική διασύνδεση" υπογράμμισε μεταξύ άλλων, και τόνισε: "Εμείς ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ. Ξεκινήσαμε τη διαγωνιστική διαδικασία. Η νέα κυβέρνηση βαζει το σχέδιο αυτό στο ψυγείο. Να μην τολμήσουν να πα ξαναμπλοκάρουν το έργο, το οποίο δεν πρέπει να γίνει με διόδια. Η πολιτεία το χρωστάει στους κρητικούς. Θα μας βρουν απέναντι τους αλλά όχι μόνο εμάς αλλά όλο τον κρητικό λαό".

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Εμείς δεν είχαμε χορηγούς Είχαμε μαζί μας τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους" ενώ απηύθυνε νέο κάλεσμα στους πολίτες: "Μαζί να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ