Άκαρπες οι έρευνες για τον δράστη του φονικού στο Λασίθι

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του 45χρονου γιου του θύματος

Με αμείωτη ένταση και προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό του 43χρονου άνδρα που την περασμένη Τρίτη πυροβόλησε και σκότωσε, στις Κουρούνες της Νεάπολης Λασιθίου, έναν 73χρονο κτηνοτρόφο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ με συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις "χτενίζουν" τις ορεινές περιοχές του Μεραμβέλλου αλλά και κάθε άλλο πιθανό σημείο, όπου ενδέχεται να έχει βρει καταφύγιο ο δράστης της φονικής ενέδρας.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το cretalive, o 43χρονος δράστης που είχε από το παρελθόν κτηματικές διαφορές με την οικογένεια του θύματος είδε την κόρη του 73χρονου στο ποιμνιοστάσιο τους και εξεμάνη βρίζοντας και απειλώντας την. Ο πατέρας και ο αδελφός της που άκουσαν τι συνέβαινε έσπευσαν στο σημείο.

Τότε ο καταζητούμενος πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ηλικιωμένο κτηνοτρόφο και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον 45χρονο γιο του. Στη συνέχεια, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο 45χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και έκτοτε παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Στη χειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται και ο 52χρονος γαμπρός των θυμάτων ο οποίος φέρει ελαφρότερα τραύματα από τα σκάγια του δράστη στο κεφάλι και τον θώρακα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ