Άφησαν μια ολόκληρη περιοχή χωρίς τηλέφωνο και Internet!

Άφησαν μια ολόκληρη περιοχή χωρίς τηλέφωνο και Internet!

Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα

Έχει τα προβλήματα του ο κόσμος από τον κορωνοϊό και την καραντίνα, έρχονται και οι αιφνίδιες και απροειδοποίητες διακοπές στην τηλεφωνία και το διαδίκτυο, να κάνουν τη ζωή τους ακόμα πιο δύσκολη.

Το πρόβλημα μεταφέρθηκε στο cretalive από την περιοχή των Πατελών, όπου έκπληκτοι και εξοργισμένοι  οι κάτοικοι σχεδόν σε όλο το προάστιο είδαν να... χάνουν την επαφή με τον έξω κόσμο, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν!

Ένα τεχνικό συνεργείο έκοψε την σύνδεση με την τηλεφωνία και το internet, σκάβοντας και τραβώντας καλώδια, αφήνοντας σύξυλους όλους όσοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ή να εργαστούν μέσω τηλεεργασίας από το σπίτι τους.

Και στην εποχή αυτή, είναι αρκετοί που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται από το σπίτι τους. Και μέσα σε αυτό και παιδιά γυμνασίων και λυκείων, ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες αλλά και όλοι όσοι έχουν άμεση ανάγκη την οποιαδήποτε μορφής επικοινωνία.

Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, πως δίνονται οι άδειες για τις όποιες εργασίες και στην τελική γιατί δεν έκριναν σωστό οι υπεύθυνοι της εταιρείας να ενημερώσουν για τη διακοπή, το λόγο που γίνεται και το πόσο θα κρατήσει, είναι προφανώς ψιλά γράμματα για εκείνους που κάνουν του κεφαλιού τους χωρίς να δίνουν σε κανέναν λογαριασμό! Έστω και με χρονοκαθυστέρηση ας ενημερώσουν για το πότε θα αποκατασταθεί η επικοινωνιακή τάξη στην περιοχή !

Φωτογραφία: pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ