Ακρίτα εναντίον Σακελλαροπούλου για τη δεξίωση

Ακρίτα εναντίον Σακελλαροπούλου για τη δεξίωση

"Ελάχιστοι προσκλήθηκαν, άπειροι κόπηκαν από την λίστα. Όταν γιορτάζεις την δημοκρατία και δεν καλείς τους πυλώνες της, κάτι ουσιώδες δεν έχεις καταλάβει. Κρίμα."

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα έβαλε αυτή τη φορά η Έλενα Ακρίτα, που εξαπέλυσε βέλη εναντίον της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με αφορμή τη χθεσινή δεξίωση (24/7) στο Προεδρικό Μέγαρο για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Συγκεκριμένα έγραψε η Ελενα Ακρίτα στο fb:

«Μεγάλη απογοήτευση η χθεσινή δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο. Οι πρώτοι που θυσιάστηκαν από τις λίστες της Προέδρου Κατερίνας..
Σακελλαρόπουλου είναι οι αντιστασιακοί του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1967-1974. Δηλαδή άνθρωποι που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για να βρίσκεται η νεα Προεδρος (και όλοι οι προκάτοχοι της) σε αυτή την θέση. Ελάχιστοι προσκληθηκαν, άπειροι κόπηκαν από την λίστα. Όταν γιορτάζεις την δημοκρατία και δεν καλείς τους πυλώνες της, κάτι ουσιώδες δεν έχεις καταλάβει. Κρίμα». 


Ενώ η Ελενα Ακρίτα μετά την ανάρτησή της επανήλθε και σημείωσε:

«Επί προσωπικού για να μην παρεξηγηθώ. Αν και καλούμαστε κάθε χρόνο η μητέρα μου και χωριστά εγώ ως δημοσιογράφος, δεν πηγαίνουμε ποτέ στην δεξίωση, για λόγους αρχής. Και οι δυο μας πιστεύουμε ότι η Δημοκρατία δεν γιορτάζεται σε κήπους μεγάρων, αλλά καθημερινά με βάση το αξιακό σύστημα του καθενός από μας».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ