Άλλο έγκυρη ενημέρωση κι άλλο ... βιαστική!

Άλλο έγκυρη ενημέρωση κι άλλο ... βιαστική!

Να προσέξουμε, γιατί εύκολα μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση...

Είναι που είναι... τρελαμένοι όλοι γύρω μας, με αυτά που συμβαίνουν, καλό θα ήτανε όσοι εκφέρουμε δημόσιο λόγο ή είμαστε πάροχοι ενημέρωσης, να είμαστε πιο σοβαροί και λιγότερο βιαστικοί, για να μην αποτρελάνουμε και τον κόσμο!

Ένα έγγραφο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου για την επίταξη σκαφών για τη διακομιδή νοσούντων με κορωνοιό, σκοπίμως(;) συνδέεται με την παρουσία των δυο κρουαζιερόπλοιων νότια της Κρήτης, σκορπώντας ανησυχία και σπεκουλάροντας με τα φοβικά αντανακλαστικά του κόσμου, που αν δεν προσέξουμε εύκολα μπορεί να ξεφύγει!

Το έγγραφο που διακινείται ήταν στα πλαίσια της γενικής προετοιμασίας λιμενικών υπηρεσιών αλλά και άλλων εμπλεκομένων, στο ο μη γένοιτο ενδεχόμενο που υπάρξει η ανάγκη για μαζική μεταφορά κρουσμάτων από παραπλέοντα σκάφη εντός των θαλασσών μας. Προφανώς και είναι γνωστό αυτό το έγγραφο από τις 29 Μαρτίου όποτε και έγινε γνωστή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Προφανώς σε μια χώρα που όλοι προετοιμάζονται για τα χειρότερα σενάρια, υπάρχουν και αντίστοιχες προετοιμασίες, αλλά επουδενί δεν έχει σχέση με την κινητικότητα σκαφών στα νότια της Κρήτης.

Καλή η ενημέρωση, αρκεί μα μην μπερδεύουμε το έγκαιρο με το... βιαστικό, που μπορεί να’ναι και επιπόλαιο !
 

Λιμενικό Έγγραφο

Λιμενικό έγγραφο

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ