ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ
Το… αντάρτικο Κεγκέρογλου και το υπουργείο Πολιτισμού που έχει μνήμη ελέφαντα!
Πώς μπορεί να εμπλέκονται ο λόφος Παπούρα με την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Ανακτόρου στο χωριό Γαλατάς;
SHARE:
Πώς μπορεί να εμπλέκονται ο λόφος Παπούρα με την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Ανακτόρου στο χωριό Γαλατάς του δήμου Μινώα και πώς το ένα επηρεάζει το άλλο; Από πρώτης άποψης κανένα, αν και οι δύο περιοχές δεν είναι μακριά η μια από την άλλη! Ακούστε, όπως μαθαίνω, ένα από τα έργα που επρόκειτο να χρηματοδοτήσει το Υπουργείο Πολιτισμού στην περιοχή ήταν και η ανάδειξη του σημαντικού ανακτόρου στο Γαλατά, όπου όλα είχαν δρομολογηθεί. Η χρηματοδότηση είχε βρεθεί, περίπου 100.000 ευρώ, οι σχετικές μελέτες είχαν δρομολογηθεί και το μόνο που έμενε ήταν η συμβασιοποίηση του έργου, τυπικό δηλαδή θέμα υπογραφών!
Όλα αυτά λίγο πριν ξεκινήσει το θέμα της Παπούρας, πριν δηλαδή ο Βασίλης Κεγκέρογλου ζωστεί τη στολή του ακτιβιστή (όπως λένε το ΥΠΠΟ) και κατουσίαν πάρει πάνω του τη σημαία των κινητοποιήσεων.
Έκτοτε λες και το συγκεκριμένο έργο το κατάπιε ο κόλυμπος της περιοχής, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, λες και δεν υπάρχει καθώς φαίνεται πως κάποιο αόρατο χέρι, έσβησε το διακόπτη του έργου, στέλνοντας το πιθανότατα στις ελληνικές καλένδες!