Από την...ΚΝΕ στο Λαλιώτη και μετά στον Κυριάκο!

Γιατί έκανε αυτό το βήμα ο Θεοδωρικάκος

Πολλοί εξεπλάγησαν που ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέλαβε χρέη συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλοι που τον γνωρίζουν όχι και τόσο. Είναι ένας άνθρωπος που αυτό που πιστεύει το κάνει και δεν τον ενδιαφέρει εάν είναι στην ΚΝΕ (ήταν γραμματέας) ή στο ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνος Τύπου επί Λαλιώτη! Ακόμη και όταν ίδρυσε την GPO πάντα είχε θέση και άποψη για τις δημοσκοπήσεις, τα τεκταινόμενα κλ.


«Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή για την Ελλάδα» είπε προ ημερών στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση (Action24) ως σύμβουλος του κ.Μητσοτάκη. Ηταν μια κίνηση που τον έφερε στο... φως καθώς οι περισσότεροι στενοί συνεργάτες άλλων προέδρων επέλεγαν να μένουν στη... σκιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η παρουσία του 52χρονου πολιτικού αναλυτή (διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) στο στενό επιτελείο του κ. Μητσοτάκη δεν άρεσε σε ορισμένους κύκλους. Μάλιστα εσχάτως άρχισαν οι παρασκηνιακές επιθέσεις, με αναφορές στην πολυετή γνωριμία του με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα (ο υιός του Γιάννης συμμετείχε στο βασικό μετοχικό σχήμα της GPO), ενώ τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε σκληρή πολιτική κριτική για

την επιλογή του να συνταχθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ μέσα από άρθρα της εφημερίδας «Αυγή».

Ο ίδιος δικαιολογεί τη συμπόρευσή του με τον κ.Μητσοτάκη διότι, όπως λέει, τον ξεχώρισε από τους άλλους πολιτικούς, τον είδε ως άλλη πρόταση για την Ελλάδα και τον έπεισε πως έχει όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα και πιστεύει στην αξιοκρατία, στην αριστεία. «Από διαφορετικές αφετηρίες συναντηθήκαμε σε έναν χώρο δημιουργικών ιδεών. Ο Κυριάκος υπερβαίνει τα όρια της ΝΔ".


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση