Αποφεύχθηκε η κόντρα στην ΟΝΝΕΔ!

Η κόντρα στο Ηράκλειο είχε και χαραχτηριστικά ΑΕΙ- ΤΕΙ αφού οι δυό ισχυρές οργανώσεις της Δ.Α.Π σε σπουδαστικό και φοιτητικό τομέα απαιτούσαν για πάρτη τους την προεδρία

Εκλογές δεν έχουμε σήμερα μόνο για τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ αλλά και για την ΟΝΝΕΔ όπου κι εκεί υπάρχει ενδιαφέρον, κοντρίτσες και διαγκωνισμοί! Βλέπετε κοντά 1000 άτομα στο Ηράκλειο αποτελούν τη συρμαγιά της νεολαίας και από εκεί όπως συμβαίνει βγαίνουν τα... φυντανάκια του συστήματος!
Η κόντρα στο Ηράκλειο είχε και χαραχτηριστικά ΑΕΙ- ΤΕΙ αφού οι δυό ισχυρές οργανώσεις της Δ.Α.Π σε σπουδαστικό και φοιτητικό τομέα απαιτούσαν για πάρτη τους την προεδρία. Τελικώς με παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη επήλθε ο... σασμός που αποτυπώθηκε και φωτογραφικά κι έτσι οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι αποφάσισαν να μοιράσουν εξ ημισίας τη θητεία και βα μην υπάρξει αλληλοσπαραγμός μεσα από την εκλογική διαδικασία και η οποία ματαιώθηκε!

Όπως διαβάζω μάλιστα στην ανακοίνωση του Αυγενάκη:

"Κατά την διάρκεια της συνάντησης και μετά από συνεργασία και συνεννόηση των δυο φοιτητικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση για  πραγματοποίηση προσυνεδριακής σύσκεψης ΟΝΝΕΔ στο Ηράκλειο, καθώς και η αναλογική εκπροσώπηση των δύο οργανώσεων της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΕΙ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ, στα όργανα της ΟΝΝΕΔ, τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Επιπλέον, αποφασίστηκε ομόφωνα και χωρίς εκλογική διαδικασία ό,τι Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου για το πρώτο μισό της θητείας αναλαμβάνει ο Άγγελος Μαθιουδάκης, πρώην Πρόεδρος ΔΑΠ Τμήματος Μαθηματικού Πανεπιστημίου Κρήτης και για το δεύτερο μισό της θητείας αναλαμβάνει το στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ηρακλείου του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κρήτης, Μιχάλης Γερακιανάκης."


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ