"Βόμβα" στο Λιμάνι Ηρακλείου εν μέσω κορωνοϊού ...

"Βόμβα" στο Λιμάνι Ηρακλείου εν μέσω κορωνοϊού ...

Η αιφνιδιαστική απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ που αναμένεται να έχει...συνέχεια

Εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και των Ελληνοτουρκικών, φαίνεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ προχωράει ακάθεκτο και χθες σε έκτακτη (!!!)  Γενική Συνέλευση, αποφάσισε "παύση καθηκόντων" για τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιώργο Μπαμιεδάκη κα Βασίλη Βερυκοκίδη, τους ουσιαστικά μόνους που είχαν εμπειρία στο Λιμάνι από τα μέλη που πρόσφατα διορίστηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ.

Η απόφαση έπεσε σαν βόμβα στο Λιμάνι, με το ΔΣ να συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως με θέμα την ανασυγκρότηση του συμβουλίου, χωρίς την παρουσία των δύο παραπάνω οι οποίοι δεν κλήθηκαν. Στην διάρκεια της συνεδρίασης πιθανώς να ανακοινωθούν οι αντικαταστάτες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ έχει να κάνει με την άποψη ότι δεν μπορούσαν να έχουν τις θέσεις του Αντιπροέδρου  (Μπαμιεδάκης) και του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου (Βερυκοκίδης), όπως αυτές είχαν καθαρισθεί και ψηφιστεί στο πρώτο ΔΣ της νέας διοίκησης. Μάλιστα  τους είχαν ζητήσει να παραιτηθούν σε σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα  και είχαν κληθεί και οι δύο, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι τέτοιο ως  σήμερα.
Πάντως σίγουρα αυτή η απόφαση θα έχει ουρά .....

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ