Είχε «κλειδώσει» για Πρόεδρος… πάει για υποψήφια!

Οι επαφές στο περιθώριο της επίσκεψης Μητσοτάκη και οι καραμπόλες

Η κάθοδος Μητσοτάκη στο Ηράκλειο εκτός από το επίσημο πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις είχε και κάποιες επαφές σε προσωπικό επίπεδο ενώ και τα κομματικά στελέχη που τον συνόδευαν έκλειναν και κάποια ανοικτά ζητήματα σε ότι αφορά τα ψηφοδέλτια.
Το ζήτημα των γυναικών « καίει» τα κόμματα και απ’ ότι μαθαίνω κλεισμένη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της ογκολόγου και Περιφερειακής Συμβούλου Γεωργίας Μηλάκη για το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Βέβαια αυτό δημιουργεί μια… καραμπόλα καθώς είχε προκριθεί για τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά την αναμενόμενη παραίτηση του Παύλου Μπαριτάκη άμα τη ανακοινώσει των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ. Η θέση είχε κλειδώσει σύμφωνα με πληροφορίες και θεωρείτο σίγουρη πως και μετά τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές θα παρέμενε στο τιμόνι του Συμβουλίου στην περίπτωση δηλαδή που επανεκλεγεί ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Τώρα προφανώς αλλάζουν τα πράγματα, θα πρέπει ο Αρναουτάκης να ψάξει έναν άλλο σύμβουλο για τη θέση του προέδρου, αλλά το κυριότερο χάνει έναν πολύτιμο συνεργάτη για τις ερχόμενες εκλογές, όπου θα αλλάξει άρδην ο κορμός του ψηφοδελτίου της… Εθνικής Κρήτης!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ