"Είμαι ο καλύτερος πρόεδρος από την εποχή του Αβραάμ Λίνκολν"!

"Είμαι ο καλύτερος πρόεδρος από την εποχή του Αβραάμ Λίνκολν"!

«Ο Joe Biden δεν είναι ο σωτήρας της ψυχής της Αμερικής, είναι ο καταστροφέας των θέσεων εργασίας και εάν του δοθεί η ευκαιρία θα γίνει ο νεκροθάφτης του αμερικανικού μεγαλείου.»

 

Δεν άφησε τίποτα να μην το πει στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Joe Biden, τον οποίο χαρακτήρισε νεκροθάφτη του μεγαλείου των ΗΠΑ  ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος αφού ανέλαβε και επίσημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας, υποσχέθηκε στους Αμερικάνους ότι θα τους φέρει ευημερία ρεκόρ εάν επανεκλεγεί.

Παράλληλα, κατά την ομιλία του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων που ολοκληρώνει σήμερα τις εργασίες του, ο Trump υποσχέθηκε ότι θα «νικήσει» την πανδημία του κορονοϊού.
«Θα νικήσουμε τον ιό και την πανδημία και θα βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ» είπε ο Trump, ο οποίος υποστήριξε ότι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ενδέχεται να είναι έτοιμο πριν από το τέλος «αυτής της χρονιάς».
Ακόμη, υποσχέθηκε «ευημερία ρεκόρ» στους Αμερικανούς στη δεύτερη θητεία του, είπε ότι θα «ανοικοδομήσει ξανά» την αμερικανική οικονομία ώστε να γίνει «η καλύτερη στην ιστορία», ενώ υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει ένα «νέο πνεύμα ενότητας που μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο μέσα από την αγάπη για τη μεγαλειώδη χώρα μας».
Μέσα σε αυτό το ντελίριο αισιοδοξίας, ο Trump περιέγραψε τον εαυτό του ως τον καλύτερο πρόεδρο για τους Αφροαμερικανούς από την εποχή του Αβραάμ Λίνκολν, που είχε καταργήσει τη σκλαβιά.
«Τα καλύτερα μένουν να έρθουν για αυτή τη φυλετική ομάδα» υποστήριξε ο Trump, ο οποίος είπε πως έχει κάνει περισσότερα για τους Αφροαμερικανούς κατά τη διάρκεια της θητείας του από όσα έκανε ο Biden τα 47 χρόνια της πολιτικής του καριέρας.
Όπως είπε ο Trump, αυτό που διακυβεύεται στην κάλπη είναι «το αμερικανικό όνειρο» και «το σοσιαλιστικό πρόγραμμα καταστροφής του πεπρωμένου» των ΗΠΑ.
«Πώς μπορεί να ζητάει το Δημοκρατικό κόμμα να ηγηθεί της χώρας μας όταν αφιερώνει τόσο χρόνο στη διάλυση της χώρας μας;.
Βλέπουν ένα αμαρτωλό έθνος που πρέπει να τιμωρηθεί για τις αμαρτίες του» είπε ο Trump, αναφέροντας πως αν εκλεγεί ο Biden θα γίνει «ο καταστροφέας των αμερικανικών θέσεων εργασίας» ενώ προειδοποίησε πως εάν επικρατήσει ο Δημοκρατικός υποψήφιος οι δουλειές θα μεταφερθούν σε άλλα κράτη, ειδικά την Κίνα.
«Ο Joe Biden δεν είναι ο σωτήρας της ψυχής της Αμερικής, είναι ο καταστροφέας των θέσεων εργασίας και εάν του δοθεί η ευκαιρία θα γίνει ο νεκροθάφτης του αμερικανικού μεγαλείου.
Ο Biden θα στείλει τις δουλειές μας στην Κίνα» είπε ο Trump, τονίζοντας πως ο αντίπαλος του πως «πέρασε όλη του την καριέρα» ματαιώνοντας τα «όνειρα» των Αμερικανών και στέλνοντας τις δουλειές τους σε άλλα κράτη.
Σε αυτό το πλαίσιο υποστήριξε ότι εάν επανεκλεγεί στο αξίωμά του την 3η Νοεμβρίου, η κυβέρνησή του θα επιβάλλει δασμούς σε οποιαδήποτε εταιρεία μεταφέρει θέσεις εργασίας από τη χώρα του σε άλλες.
«Θα επιβάλλουμε δασμούς σε οποιαδήποτε εταιρεία φεύγει από την Αμερική για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στο εξωτερικό.
Θα σιγουρέψουμε ότι οι εταιρείες μας και οι δουλειές θα μένουν στη χώρα μας, όπως έχω κάνει ήδη» είπε ο Trump, ο οποίος χρησιμοποίησε τον Λευκό Οίκο ως το σκηνικό για να εκφωνήσει την ομιλία του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική παράδοση των ΗΠΑ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ