Ένα κοινωνικό πρόβλημα πίσω από το ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Newsroom
Newsroom

Επιστολή και υπογραφές από τη γειτονιά, για τον 29χρονο

"Βαθύ" παρασκήνιο φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύτη ένας 61χρονο και θύμα τον 29χρονο ανιψιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, από την περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού όπου ζουν τόσο ο θείος όσο και ο νεαρός, ο 29χρονος αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση, παρά τις απελπιστικές - όπως αναφέρεται - προσπάθειες που κάνει η μητέρα του για να τον βοηθήσει.

Μάλιστα, η υπόθεση φέρεται να έχει φτάσει ως τη Δικαιοσύνη, με επιστολή και υπογραφές που έχουν συλλεχθεί από γείτονες της οικογένειας εδώ και ένα μήνα, χωρίς ωστόσο κάποια παρέμβαση ως σήμερα.

Όπως περιγράφεται από ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο της οικογένειας, όλη η γειτονιά ... πάσχει λόγω του 29χρονου με το ΄"μενού" της καθημερινότητας να περιλαμβάνει επεισόδια, μικροκλοπές, καυγάδες και ξυλοδαρμούς, καταχρήσεις, εξυβρίσεις αλλά και παρενοχλήσεις γυναικών, σε σημείο μάλιστα ο νεαρός να έχει φτάσει να επιδεικνύει σε κοινή θέα ακόμη και τα γεννητικά του όργανα, ενώ δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η έλευση της Αστυνομίας και η σύλληψη του 29χρονου.

Τί ζητούν; Να υπάρξει μια άμεση και ουσιαστική παρέμβαση, πριν να είναι αργά...

 

Δείτε επίσης:

"Θερμό" επεισόδιο ανάμεσα σε θείο και ανιψιό

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ