Ένας «επιχειρηματικός γάμος» με φόντο το χώρο των επίπλων και του οικιακού εξοπλισμού

Ένας «επιχειρηματικός γάμος» με φόντο το χώρο των επίπλων και του οικιακού εξοπλισμού

Δημιουργούνται νέα δεδομένα στην τοπική αγορά

Μια επιχειρηματική κίνηση που αν πραγματωθεί θα φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο των επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού στην Κρήτη συζητείται ευρέως τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο και δημιουργεί νέα δεδομένα με την τοποθέτηση ενός γνωστού κολοσσού που αναζητεί τρόπο και κυρίως χώρο για να φέρει τα εκατοντάδες είδη που εμπορεύεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive η σουηδική εταιρεία ΙΚΕΑ με μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα αναζητεί χώρο στο Ηράκλειο και φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία που έχει στην κατοχή της το εμπορικό κέντρο TALOS προκειμένου κάποιους από τους χώρους που έχει ήδη ξενοίκιαστους να τους μετατρέψει σε εκθεσιακό κέντρο και μαγαζιά, επεκτείνοντας την εμπορική δραστηριότητά της στην Κρήτη.

Στο Ηράκλειο βέβαια η εταιρία έχει χώρο στην Νέα Αλικαρνασσό όπου όμως οι πελάτες μπορούν να δουν κάποια δείγματα εμπορευμάτων και μπορεί να κάνει ο ενδιαφερόμενος κάποιες παραγγελίες διαδικτυακά ή μέσω των καταλόγων του καταστήματος, αλλά βεβαίως είναι εντελώς διαφορετικό να έχει τη δυνατότητα ιδίοις όμμασι να βλέπει και να κάνει τις παραγγελίες του!
Σε αυτό λοιπόν προσβλέπει ο γνωστός κολοσσός για να διεισδύσει περαιτέρω στη μεγάλη αγορά της Κρήτης.

Το εμπορικό κέντρο TALOS που μετά και το προσωρινό κλείσιμο των κινηματογράφων, αλλά και την κρίση της πανδημίας, δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα στην εμπορική του αξία, με αρκετούς επαγγελματίες να ξενοικιάζουν επαγγελματικούς χώρους αναζητεί κι εκείνο ένα restart που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να του το δώσει η συνεργασία με το ΙΚΕΑ!

Οι επόμενες μέρες ή εβδομάδες είναι κρίσιμες για την επίτευξη της συνεργασίας και θα παρακολουθούμε από κοντά για να δούμε αν οι συζητήσεις φέρουν και το σχετικό… γάμο !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ