ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

Εντός της ημέρας φτάνει στα Χανιά ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής, Κανέλλος Νικολάου

Όλοι όσοι των γνωρίζουν από κοντά ή έχουν συνεργαστεί μαζί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ

Κανέλλος Νικολάου

Εντός της ημέρας φτάνει, κατά πληροφορίες, στα Χανιά προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα ως επικεφαλής στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, ο προσφάτως προαχθείς ταξίαρχος Κανέλλος Νικολάου.

Τα πρώτα 24ωρα αφότου έγινε γνωστό το "ξήλωμα" των επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά με απόφαση πρωθυπουργού, μετά το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη, είχε διαρρεύσει ότι ο Κανέλλος Νικολάου αποτελούσε την επιλογή της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει από κοντά ή έχουν συνεργαστεί μαζί τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ταξίαρχο, κάνοντας λόγο για έναν έμπειρο, ικανό και μετρημένο αξιωματικό που γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν την Αστυνομία, τόσο επιχειρησιακά όσο και συνδικαλιστικά, καθώς μέχρι σήμερα παραμένει πρόεδρος στην Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής. 

Με την άφιξη του στα Χανιά, ο κ. Νικολάου θα ενημερωθεί εκτενώς για τα ζητήματα που απασχολούν τον νομό και την Κρήτη και εκτιμάται ότι με την κατάλληλη στήριξη η προσαρμογή του θα είναι άμεση. 

Σε όλο αυτό το εγχείρημα, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων θα έχει μαζί του, τον στενό συνεργάτη του, Αστυνόμο Γιάννη Σγουρό, με τον οποίο είχαν συνυπηρετήσει στην Ασφάλεια Αττικής. Πρόκειται για τον αστυνομικό εκείνο που διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία τον Μάιο του 2020 είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι.

Image
Αστυνόμος Γιάννης Σγουρός
Photo Credits: @screenshot

Ένα σενάριο αναφέρει ότι ο Γιάννης Σγουρός θα αναλάβει διοικητής στην Ασφάλεια Χανίων. Στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθούν ενδεχομένως κι άλλες μετακινήσεις αξιωματικών μεγαλύτερων σε βαθμό.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση