Εξώδικο Βαρουφάκη για την «δήθεν συνάντηση» με Τσίπρα

«Σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, προκειμένου να ζημιώσουν το συνδυασμό μας κατά την προεκλογική περίοδο και να πλήξουν το πρόσωπό μου»

Με εξώδικο απαντά ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά απογευματινής εφημερίδας, για το «δυσφημιστικό και παντελώς αναληθές», όπως το χαρακτηρίζει, δημοσίευμα «για δήθεν συνάντηση του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη με τον κ. Τσίπρα». Όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη, «ουδέποτε έλαβε χώρα η περιγραφόμενη μυστική συνάντηση».

Στο πολιτικό σκεπτικό του εξώδικου, σημειώνεται ότι «οι θέσεις του συνδυασμού "ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη" σε σχέση με το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης είναι γνωστές δημοσίως». Ως εκ τούτου, ψευδείς, κατά τον επικεφαλής του συνδυασμού, ειδήσεις «σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, προκειμένου να ζημιώσουν το συνδυασμό μας κατά την προεκλογική περίοδο και να πλήξουν το πρόσωπό μου, αφού με εμφανίζουν ως έναν πολιτικό αρχηγό ασυνεπή και ψεύτη, που δήθεν άλλα δηλώνω δημόσια και άλλα μεθοδεύω υπογείως και σχεδιάζω κρυφά». Κλείνοντας, ο Γ. Βαρουφάκης ζητά ανάκληση του δημοσιεύματος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ