Το "ευχαριστώ" του Σωτήρη Τσιόδρα στον Ανδρέα από την Κρήτη

Το "ευχαριστώ" του Σωτήρη Τσιόδρα στον Ανδρέα από την Κρήτη

Στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας έκανε ονομαστική αναφορά σε δύο άτομα, που παρά τον φόβο για τον κορωνοϊό, έγιναν δότες μυελού των οστών

Ονομαστική αναφορά σε δύο άτομα, και πιο συγκεκριμένα, στον Ανδρέα από την Κρήτη και τον Σάββα από τη Βόρεια Ελλάδα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο καθηγητής της Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας οι δύο αυτοί άνδρες, αψηφώντας τον φόβο για την επιδημία, έγιναν δωρητές μυελού των οστών, και μάλιστα όπως επισήμανε η μία από τις δωρεές αυτές προορίζεται για ένα μικρό παιδί από την Τουρκία. 

Ο κ. Τσιόδρας ευχαρίστησε προσωπικά τον Κρητικό Ανδρέα και τον Σάββα από τη Βόρεια Ελλάδα λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον Σάββα από τη βόρεια Ελλάδα και τον Ανδρέα από την Κρήτη, που πρόσφεραν μυελό των οστών, παρά τον ανθρώπινο φόβο και τις δύσκολες αυτές συνθήκες».

Οι δύο άνδρες προχώρησαν στην πρωτοβουλία τους παρακινημένοι από τα λόγια του καθηγητή Λοιμωξιολογίας. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε ότι τα λεγόμενα του τους επηρέασαν αποδίδοντας τη δωρεά τους στη δική τους προσωπική ευαισθησία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ