Φ. Γεννηματά: Ασφαλής και αποδοτική σχολική χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Tο μήνυμα της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απηύθυνε προς μαθητές και εκπαιδευτικούς, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη σημερινή της παρουσία στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, επισημαίνοντας παράλληλα και τους κινδύνους που διατρέχουν λόγω κορωνοϊού. Μίλησε για κυβερνητικά λάθη, ενώ κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν όλοι. 

«Εύχομαι στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μια ασφαλή και αποδοτική σχολική χρόνια, χωρίς κινδύνους για την υγεία του και νέα μαθησιακά κενά. Δυστυχώς η Κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Κανένα μέτρο προφύλαξης δεν πάρθηκε. Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται. 

Οι εμβολιασμοί καθυστερούν. Και το απαράδεκτο θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένεια τους. Καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιασθούν. Καλώ τον ΕΟΔΥ να χρησιμοποιήσει κινητά συνεργεία στα σχολεία για ενημέρωση και ενίσχυση των εμβολιασμών», δήλωσε η κ. Γεννηματά. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ