Φαίδων Βόβολης: "H covid-19 μπορεί να σκοτώσει" λέει μετά από 9 μέρες νοσηλείας

Φαίδων Βόβολης: "H covid-19 μπορεί να σκοτώσει" λέει μετά από 9 μέρες νοσηλείας

"Νόσησα, αλλά έπρεπε να το κρύψουμε από όλους" λέει ο καρδιολόγος που πρωτοστάτησε στις συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Μετά από 9 ημέρες νοσηλείας στο Σισμανόγλειο, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό ο Φαίδων Βόβολης ο καρδιολόγος που πρωτοστάτησε στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού παραδέχεται ότι "η covid-19 δεν είναι γριπούλα" και ότι "μπορεί να σκοτώσει". 

Με μήνυμα του στο Facebook ο καρδιολόγος σε βάρος του οποίου έχει επιβληθεί 12μηνη αναστολή ιατρικού επαγγέλματος από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την αντιεμβολιαστική του δράση, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με πνευμονία και έστειλε μήνυμα μέσω facebook στους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως παραδέχθηκε, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε η covid-19 "σίγουρα θα αφήσει κάτι στους πνεύμονες τους" και συνέστησε σε όλους να προσέχουν πολύ και να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας. 

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που ο Φ. Βόβολης νοσεί από τον κορωνοϊό και μάλιστα την πρώτη φορά είχε χαρακτηρίσει "αισχρό διαβατήριο" το πιστοποιητικό νόσησης που του είχε χορηγηθεί.

Φωτογραφία via eurokinissi

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ