Φουλάρει τις μηχανές το ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική περίοδο!

Τι ετοιμάζουν τα τοπικά στελέχη

Με αφετηρία την σημερινή συνεδρίαση της συνεδρίασης εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ που είναι προγραμματισμένη στις 7 το απόγευμα στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος ετοιμάζει κι άλλα πράγματα!

Καταρχήν εγκαινιάζει τρία γραφεία οργανώσεων ΠΑΣΟΚ στο νομό, ενώ ετοιμάζει 4 θεματικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την Υγεία και τη διασφάλιση του δημοσίου χαρακτήρα της, το αγροτικό και παραγωγικό μοντέλο, τα εργασιακά δικαιώματα με focus στον τουρισμό και την εστίαση και τα γυναικεία θέματα.
Κορύφωση των εκδηλώσεων η ομιλία Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο που κατά τα φαινόμενα θα γίνει την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, δηλαδή στις 23 Ιουνίου.
Παράλληλα επανακαθορίζονται οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, η νομική υποστήριξη και η οργανωτική δομή για τις εκλογές. Στην πρώτη γραμμή θα είναι και οι υποψήφιοι βουλευτές με ανοιχτά τα γραφεία τους.

Όπως εξηγεί ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάμπρος Αντωνόπουλος «Η ανταπόκριση όλων των στελεχών αλλά και των μελών μας είναι πρωτοφανής στο κάλεσμα της ΝΕ για συστράτευση όλων προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου είναι η  πλήρης  ανάκαμψη του κόμματος στο Ηράκλειο και η αισθητή  άνοδος των ποσοστών του. Τα γραφεία μας γεμίζουν κόσμο που θέλει να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στην προσπάθεια της ΝΕ Ηρακλείου, ενώ είναι  πραγματικά  συγκινητική η αλλαγή του κλίματος της τοπικής κοινωνίας για την προσπάθεια μας».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ