Χιονιάς στην άλλη Ελλάδα, παιχνίδι με τα κύματα στην Κρήτη

Χιονιάς στην άλλη Ελλάδα, παιχνίδι με τα κύματα στην Κρήτη

Η εκπληκτική φωτογραφία από το νησί την ώρα που ο "Λέανδρος" επελαύνει...

Με το τρίτο κύμα της επέλασης του «Λέανδρου» να επηρεάζει τις επόμενες ώρες και την Κρήτη, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικινδύνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ και τα πρώτα χιόνια να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στα ορεινά του νησιού, η φωτογραφία του κ. Βασίλη Λενακάκη από τα νότια του νησιού έρχεται να αποδείξει για μια ακόμα φορά πόσες διαφορετικές εμπειρίες και πόσα διαφορετικά συναισθήματα μπορεί να σου προσφέρει καθημερινά η Κρήτη. 

Την ώρα που οι προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων σήμαιναν συναγερμό κι έθεταν επί ποδός τις αρμόδιες υπηρεσίες, το παιχνίδι με τα κύματα δείχνει τόσο αταίριαστο αλλά και απόλυτα φυσικό με το περιβάλλον ταυτόχρονα . 

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, στο Facebook και αναφέρεται χαρακτηριστικά:
"Στην κόψη του κύματος

Εντυπωσιακό το παιχνίδι με τα κύματα του Νότιου Κρητικού Πελάγους, με φόντο τις νησίδες Παξιμάδια (η φωτογραφία από το φακό του Βασίλη Λενακάκη, έχει ληφθεί σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου) με την εικόνα να μοιάζει με την "απόλυτη απόδραση" από τον εγκλεισμό του κορωνοϊού και την γκρίζα καθημερινότητα, αφού δίνει μια αίσθηση άπλετης ελευθερίας- έστω κι αν η ισορροπία στην "κόψη του κύματος" είναι, όσο και να πεις, κομμάτι ζόρικη..."

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ