Η ανάρτηση της αναισθησιολόγου για τους διασωληνωμένους και τα υβριστικά μηνύματα

Η ανάρτηση της αναισθησιολόγου για τους διασωληνωμένους και τα υβριστικά μηνύματα

Με 48 άτομα να νοσούν από κορωνοϊό διασωληνωμένοι στο ΑΧΕΠΑ, η 40χρονη γιατρός και οι συνάδελφοί της διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει η 40χρονη αναισθησιολόγος, Χρύσα Πουρτζιτάκη, που εργάζεται στο ΑΧΕΠΑ.

 «Η εικόνα των αρρώστων λίγο πριν τους κοιμήσουμε και τους διασωληνώσουμε. Ο φόβος στα μάτια τους ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία στιγμή που μιλάνε με ανθρώπους. Η τελευταία τους κουβέντα ήταν ”κάντε με καλά”. Υπάρχουν ασθενείς που έφυγαν και μας συγκλόνισαν. Ήταν σαν έχουμε αρρωστήσει εμείς οι ίδιοι γιατί τους χάσαμε πολύ γρήγορα και νέους», λέει στην εκπομπή Live News του Mega. 

Μια ανάρτηση της Χρύσας Πουρτζιτάκη, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες για την επικινδυνότητα της νόσου, προκάλεσε την αντίδραση των αρνητών του κορωνοϊού που της έστειλαν ακόμα και υβριστικά μηνύματα λέγοντάς της ακόμα και πως είναι ηθοποιός.

Με 48 άτομα να νοσούν από κορωνοϊό διασωληνωμένοι στο ΑΧΕΠΑ, η 40χρονη γιατρός και οι συνάδελφοί της διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους και αναμετρώνται με τους ίδιους τους εαυτούς.

Τα χέρια όλων σκασμένα από τα γάντια και τα αντισηπτικά, τα πρόσωπα τους πρησμένα και κόκκινα από την πολύωρη χρήση της μάσκας, αλλά η πιο δύσκολη στιγμή της ημέρας είναι η απώλεια ενός ασθενούς.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ