Η ανορθογραφία του συνεδρίου στο τέλος και τα… καλά λόγια του Σημίτη!

Η ανορθογραφία του συνεδρίου στο τέλος και τα… καλά λόγια του Σημίτη!

H άσχημη εικόνα που χάλασε το πανηγυρικό κλίμα

Όλα καλά και άγια στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο υπήρξε και μια άσχημη εικόνα που χάλασε το πανηγυρικό κλίμα. Θέλετε οι δυο ώρες αναμονή, θέλετε η σε μεγάλη διάρκεια ομιλία του Ανδρουλάκη, όταν ολοκληρώθηκε όλη ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ξεκίνησαν οι χαιρετισμοί των ξένων αντιπροσωπειών ως είθισται, αποχώρησε ο κόσμος και σχεδόν άδειασε το γυμναστήριο, κάτι που καθόλου δεν περιποιεί τιμή στο σώμα των συνέδρων!

Το επεσήμανε άλλωστε και ο πρόεδρος του συνεδρίου Πετρος Ευθυμίου, λέγοντας πως δεν περιποιεί τιμή να μιλάνε οι ξένοι σύνεδροι και να είναι άδειο το κλειστό γυμναστήριο, μια εικόνα που δεν άλλαξε ούτε όταν μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, καθώς οι περισσότεροι σύνεδροι είτε είχαν αποχωρήσει είτε βρίσκονταν στο φουαγιέ του κλειστού γυμναστηρίου!

Πάντως ο πρώην πρωθυπουργός είχε μόνο καλά λόγια να πει και για το Νίκο Ανδρουλάκη και για το ίδιο το συνέδριο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όσα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ έχει παραβρεθεί τέτοια έναρξη και τέτοιο παλμό και ενθουσιασμό δεν θυμάται σε κανένα!

 

Δείτε επίσης

Το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κεραλοιφή!

Διμέτωπος Ανδρουλάκη κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με εναλλακτική κυβερνητική πρόταση

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Το συγκινητικό αφιέρωμα στη Φώφη Γεννηματά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ